Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau de Catalunya | Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana

Els meus tràmits i dades personals.

Què és?

 Consorci de la Administració Oberta de Catalunya

En aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

Verificació, certificats i requisits

 

Requisits tècnics i informació sobre l'ús

Per accedir a la seu electrònica és necessari tenir instal·lats al navegador els certificats d'arrel o claus públiques de CATCert.

L'Administració Oberta de Catalunya (AOC) facilita uns serveis per instal·lar-vos els que convinguin al vostre navegador: Internet Explorer, Chrome, Mozilla Firefox o Safari.

Descarregar els certificats arrels de la Seu Electrònica

Per visualitzar correctament la seu electrònica s'han de tenir en compte les següents recomanacions i els següents requisits tècnics:

  • Sistemes operatius i dispositius:

En relació amb els sistemes operatius acceptats per poder fer els tràmits de la seu, podeu trobar tota la informació proporcionada per l'AOC en aquest enllaç Sistemes operatius i dispositius acceptats

Els tràmits i les gestions de la seu proporcionats per l'AOC es duen a terme mitjançant el servei e-TRAM del Consorci. Per a qualsevol altre dubte sobre l'ús i funcionament d'aquests serveis podeu trobar informació actualitzada en aquest enllaç e-TRAM per a la ciutadania.

Certificats Vàlids

Podeu identificar-vos a la seu de l'Oficina mitjançant qualsevol dels certificats vàlids que admet el Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC). En el següent enllaç podeu comprovar quins són els certificats admesos.

Certificats admesos

Validació de certificats

 

D’acord amb la normativa vigent i específicament les previsions de l’article 38.6 de la Llei 40/2015, d’1 d’octubre, de règim jurídic del sector públic, per identificar-se i garantir una comunicació segura les seus electròniques han d’utilitzar certificats reconeguts o qualificats d’autenticació de lloc web o mitjà equivalent. 

Els certificats digitals de seu electrònica tenen la utilitat d'assegurar que les relacions de la ciutadania es fan mitjançant un canal segur i una oficina pública reconeguda, que no permeten la intrusió malintencionada de tercers.

El certificat de l'Oficina Antifrau de Catalunya, l'ha proporcionat el Consorci de l'Administració Oberta de Catalunya (AOC), que posa a la seva disposició una plataforma per poder validar la direcció web (URL) de la seu electrònica.

 

 

 

 


Transparència