Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

AVÍS

 A causa de tasques de manteniment el dia 12 de desembre al servei eTram del Consorci AOC és possible que els tràmits i gestions de la nostra Seu Electrònica no funcionin correctament (Registre general, Queixes suggeriments i propostes, Sol·licitud d'accés a la informació i tràmits Associats a la LOPDGDD). Preguem disculpeu les molèsties ocasionades.

Calendari i hora oficial

El registre electrònic de l’Oficina Antifrau de Catalunya es regeix a efectes de còmput de terminis per la data i l’hora oficials de la seu electrònica de l’Oficina i pels calendaris a què es fa referència a continuació.

S’apliquen el calendari oficial de festes laborals per a l’any 2022 establert per l’Ordre EMT/138/2021, de 25 de juny, per la qual s'estableix el calendari oficial de festes laborals a Catalunya per a l'any 2022 (DOGC núm. 8446, de 30 de juny de 2021) i, quant a les festes locals, les establertes per al municipi de Barcelona en l’Ordre EMT/226/2021, de 3 de desembre, per la qual s'estableix el calendari de festes locals a Catalunya per a l'any 2022 (DOGC núm. 8559, de 9 de desembre de 2021).

Es consideren inhàbils als efectes del còmput de terminis en el registre electrònic de l’Oficina Antifrau de Catalunya els dissabtes, els diumenges, les festes laborals a Catalunya durant l’any 2022 i les festes al municipi de Barcelona per a l’any 2022.

 

Festes laborals a Catalunya durant l'any 2022

1 de gener (Cap d'Any)

6 de gener (Reis)

15 d’abril (Divendres Sant)

18 d'abril (Dilluns de Pasqua Florida)

   6 de juny (Dilluns de Pasqua Granada)

24 de juny (Sant Joan)

15 d'agost (L'Assumpció)

12 d'octubre (Festa Nacional d'Espanya)

1 de novembre (Tots Sants)

6 de desembre (Dia de la Constitució)

8 de desembre (La Immaculada)

   26 de desembre (Sant Esteve)

 

Festes laborals a Barcelona durant l'any 2022

24 de setembre (La Mercè)
  
26 de setembre (Festa local)

 


Transparència