Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

Resolucions 2019

13/2019


En data 27.09.2019 una persona sol·licita l’accés a documentació digitalitzada relativa a un informe emès per l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Resolució relativa a la sol·licitud d’accés a la informació pública núm. 13/2019 denegatòria per l’aplicació d’un límit legal al dret d’accés atès que la informació a la qual es vol accedir és objecte de determinades actuacions judicials.


06/2019


En data 03.04.2019, una persona sol·licita l’accés a l’informe/s relacionats amb determinades actuacions d’investigació dutes a terme per la Institució.

Resolució relativa a la sol·licitud d’accés a la informació núm. 6/2019, de 26 d’abril de 2019 denegatòria per aplicació d’un límit legal al dret d’accés.  Transparència