Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

X trobada de la xarxa d’oficines i agències anticorrupció de l’Estat Espanyol
Dimarts, 31. Maig 2022, 09:00am

El director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, participarà a la X trobada de la xarxa d’oficines i agències anticorrupció de l’Estat Espanyol. A la trobada hi assistiran els responsables de l'Oficina Municipal contra el Frau i la Corrupcióó de l'Ajuntament de Madrid, l'Agencia de Transparencia de l'Area Metropolitana de Barcelona, la direcció dels Serveis d'Anàlisi de l'Ajuntament de Barcelona (òrgan gestor de la Bústia Ètica i de Bon Govern), l'Oficina de Prevenció i Lluita contra la Corrupció a les Illes Balears, l'Agencia de la Comunitat Valenciana, l'Audiència de Comptes de Canàries, l'Oficina Andalusa contra el Frau i la Corrupció, el Consello de Contas de Galicia, el Servei Nacional de Coordinació Antifrau, l'Oficina Independent de Regulació i Supervisió de la Contractació, i la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència.

Localització Oficina Municipal contra el Frau i la Corrupció de l'Ajuntament de Madrid. Plaza de la Villa 4 | 28005 Madrid

Transparència