Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

AVÍS

Per causes alienes a l'Oficina Antifrau de Catalunya, el proper dimecres 15 de maig entre les 22 h i les 23:59 h es produirà un tall del funcionament dels serveis del Consorci AOC (EACAT, eTRAM, eNOTUM, eLicita, eFact, Mux, ...). Preguem disculpeu les molèsties ocasionades.

Reunió amb personal de l'administració de la Generalitat
Dimarts, 10. Novembre 2020, 03:30pm

El director de Prevenció de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Òscar Roca, es reunirà amb el secretari de Transparència i Govern Obert, la coordinadora del Programa de lluita contra la corrupció i d'enfortiment de la integritat, la cap de l'Àrea d'Inspecció General de Serveis de Personal de la Direcció General de Funció Pública, i personal tècnic. L'objectiu de la reunió és el d'explorar les possibilitats d'utilitzar la Guia dels conflictes d’interès elaborada per Antifrau en el marc de la implementació de l’estratègia del Govern de lluita contra la corrupció i el foment de la integritat.

Localització Telemàtica

Transparència