Horario oficial de la Sede:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciudadana

carpeta ciutadana Mis trámites y datos personales. Qué és?

Consorci de la Administració Oberta de Catalunya En este proyecto la Oficina cuenta con la colaboración del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que presta soporte en los trámites y gestiones electrónicas, a partir del e-TRAM, módulo de gestión de solicitudes y tràmites por internet integrado en la plataforma del Consorci AOC.

29/2021


En data 15.11.2021 una persona sol·licitant, que ja havia sol·licitat informació amb caràcter previ (19/2021), sol·licita l’accés a determinats documents d’unes actuacions prèvies de versemblança.

Resolució del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya relativa a la sol·licitud d’accés núm.29/2021, d’accés parcial a la sol·licitud. Es determina l’accés a la documentació esmentada, a excepció de la documentació que pot identificar de manera directa o indirecta la persona alertadora (denúncia, requeriments, etc.) i s’aplica la pseudonimització als continguts que poguessin contenir dades personals i altres informacions que s’haguessin de protegir.Transparencia