Horario oficial de la Sede:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciudadana

carpeta ciutadana Mis trámites y datos personales. Qué és?

Consorci de la Administració Oberta de Catalunya En este proyecto la Oficina cuenta con la colaboración del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que presta soporte en los trámites y gestiones electrónicas, a partir del e-TRAM, módulo de gestión de solicitudes y tràmites por internet integrado en la plataforma del Consorci AOC.

Resolucions 2019

13/2019


En data 27.09.2019 una persona sol·licita l’accés a documentació digitalitzada relativa a un informe emès per l’Oficina Antifrau de Catalunya.

Resolució relativa a la sol·licitud d’accés a la informació pública núm. 13/2019 denegatòria per l’aplicació d’un límit legal al dret d’accés atès que la informació a la qual es vol accedir és objecte de determinades actuacions judicials.


06/2019


En data 03.04.2019, una persona sol·licita l’accés a l’informe/s relacionats amb determinades actuacions d’investigació dutes a terme per la Institució.

Resolució relativa a la sol·licitud d’accés a la informació núm. 6/2019, de 26 d’abril de 2019 denegatòria per aplicació d’un límit legal al dret d’accés.  Transparencia