(*) Orari oficiau dera Sedença:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Dossièr ciutadan

carpeta ciutadana Es mies tramitacions e dades personaus. Qué ei?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aguest projecte eth Burèu a era collaboracion deth Consòrci Administracion Dubèrta de Catalonha (AOC) que da suport as tramitacions e gestions electròniques, a partir der e-TRAM, modul de gestion de sollicituds e tramitacions per Internet integrat ena plataforma deth Consoci AOC.

Verificacion de documents

D’acòrdi amb la Resolucion OAC/DIR/227/2022, de 22 de març, en relacion amb l’expedicion de còpias autenticas deth Burèu Antifrauda de Catalonha, las còpias autenticas convertibles a supòrt papièr an d’incorporar un còdi segur de verificacion (CSV).

Lo CSV permet verificar l'integritat e autenticitat de la còpia autentica, e es constituit per un ensems de dígits que l’identifican de manièra unica e que se tròban estampats al marge esquèrre de caduna de las paginas del document.

A aqueles efièches, l'entratge del CSV en correspondent al ligam que trobaretz vos permetrà de contunh accedir al meteis document en format electronic per'mor que ne poscatz contrastar l'autenticitat.

 


Transparéncia