(*) Orari oficiau dera Sedença:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Dossièr ciutadan

carpeta ciutadana Es mies tramitacions e dades personaus. Qué ei?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aguest projecte eth Burèu a era collaboracion deth Consòrci Administracion Dubèrta de Catalonha (AOC) que da suport as tramitacions e gestions electròniques, a partir der e-TRAM, modul de gestion de sollicituds e tramitacions per Internet integrat ena plataforma deth Consoci AOC.

Flat View
Per any
Vista Mensual
Per mes
Weekly View
Per setmana
Daily View
Avui
Search
Cercar
Assistència al Cinefòrum Corrupció de pel·lícula. Una retrospectiva al cinema espanyol
Divendres, 15. Novembre 2019, 06:00pm

El director de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Miguel Ángel Gimeno, assistirà a la primera sessió del Cinefòrum Corrupció de pel·lícula. Una retrospectiva al cinema espanyol.

Aquest és el programa de la primera sessió:

La escopeta nacional de Luis Garcia Berlanga. 1978. 1h 35 minuts.

Repartiment: José Sazatornil, Luis Escobar, Antonio Ferrandis, José Luis López Vázquez, Rafael Alonso, Agustín González, Mónica Randall, Laly Soldevila, Félix Rotaeta, Amparo Soler Leal, Luis Ciges, Chus Lampreave, Bárbara Rey, Luis Politti.

Sinopsi: Un fabricant català de porters electrònics viatja a Madrid, acompanyat de la seva amant, per assistir a una cacera que ell mateix ha organitzat. El que pretén és relacionar-se amb l’alta societat espanyola per promocionar el seu negoci. A la finca del marquès de Leguineche coneix diversos personatges i viu multitud de situacions tan absurdes com delirants.

Col·loqui a càrrec de:

Gemma Rubí, historiadora, experta en corrupció política i caciquisme a l’Espanya contemporània

Octavi Martí, periodista, crític, realitzador i programador de cinema. Director adjunt de la Filmoteca de Catalunya

Dinamitza: Lourdes Parramon, cap d’Àrea de Relacions Institucionals, Visibilitat i Participació de l’Oficina Antifrau de Catalunya

Es tractarà sobre com el poder econòmic busca influir indegudament en la presa de decisions públiques i com intervenen els diversos actors en els cercles de poder. S’analitzaran els espais informals de presa de decisions, les seves característiques i la seva evolució.

Reserva la teva entrada

Localització Palau Macaya. Passeig de Sant Joan, 108 | 08037 Barcelona (Barcelonès)

Transparéncia