(*) Orari oficiau dera Sedença:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Dossièr ciutadan

carpeta ciutadana Es mies tramitacions e dades personaus. Qué ei?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aguest projecte eth Burèu a era collaboracion deth Consòrci Administracion Dubèrta de Catalonha (AOC) que da suport as tramitacions e gestions electròniques, a partir der e-TRAM, modul de gestion de sollicituds e tramitacions per Internet integrat ena plataforma deth Consoci AOC.

Flat View
Per any
Vista Mensual
Per mes
Weekly View
Per setmana
Daily View
Avui
Search
Cercar
Assistència al Global Anti-Corruption & Integrity Forum
Dimarts, 27. Març 2018, 08:00am
A Dimecres, 28. Març 2018

El director adjunt de l'Oficina Antifrau de Catalunya, Joan Xirau, assistirà al Global Anti-Corruption & Integrity Forum que organitza l'Organització de Cooperació i Desenvolupament Econòmic (OCDE). Al fòrum també hi assistirà el director de Prevenció d'Antifrau, Òscar Roca, i una tècnica de Prevenció.

L’OCDE organitza cada any a París un Fòrum internacional de lluita contra la corrupció. Aquest any, sota el tema “Integritat del planeta” el fòrum debatrà com la integritat crea un marc d’igualtat per empreses, redueix les desigualtats socio-econòmiques i fa que les polítiques públiques siguin més efectives.  Com que es tracta d’una conferència d’alt nivell amb participació d’alts càrrecs a nivell internacional (vicepresidenta Argentina, Primer Ministre de Noruega, etc.), Antifrau considera d’interès conèixer els darrers desenvolupaments de polítiques públiques en la lluita contra la corrupció en el marc del fòrum.

Localització OCDE Conference Centre in Paris. 2, rue André Pascal | 75016 París (França)

Transparéncia