Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

AVÍS

Per causes alienes a l'Oficina Antifrau de Catalunya, el proper dimecres 15 de maig entre les 22 h i les 23:59 h es produirà un tall del funcionament dels serveis del Consorci AOC (EACAT, eTRAM, eNOTUM, eLicita, eFact, Mux, ...). Preguem disculpeu les molèsties ocasionades.

Resolucions 2022

11/2022


En data 25.04.2022 una persona sol·licitant demana accedir a un informe emès en unes actuacions d’investigació. Invoca la condició de membre de la plantilla i de la Junta de Personal de l’ens públic corresponent.

Resolució del director de l’Oficina Antifrau relativa a la sol·licitud d’accés a la informació pública núm. 11/2022 en què es resol denegar l’accés a l’informe de l’Oficina atès que, tot i que les actuacions de l’Oficina van concloure en el sentit de l’art. 21 de la Llei 14/2008, del 5 de novembre, les actuacions derivades de les comunicacions de l’Oficina a les autoritats competents estan en curs en el moment de dictar la resolució i encara es podrien derivar responsabilitats en relació amb les actuacions (aplicació de la limitació prevista per l’art. 18 de la Llei 14/2008, del 5 de novembre, art. 21.1 b) i 23 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre).


7/2022 (2)


En data 07.07.2022 la mateixa persona sol·licitant demana accedir a un dels informes emès per l’Oficina i la resposta de l’ens concernit que van ser objecte de la Resolució dictada pel director de l’Oficina relativa a la sol·licitud d’accés núm. 7/2022.

Resolució del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya relativa a la sol·licitud d’accés núm. 07/2022 (2) en què es resol donar accés parcial a l’informe de l’Oficina, tret d’informacions i extractes relatius a una altra autoritat que es contenen en l’informe atès que no es tracta d’un subjecte obligat per la normativa de transparència; en relació amb la resposta de l’ens concernit, s’estima parcialment el seu accés, i es denega l’accés a la documentació annexa.


7/2022 (1)


En data 11.04.2022 una persona sol·licitant demana accedir a dos informes emesos per l’Oficina i tramesos a l’ens públic corresponent en el marc d’unes actuacions d’investigació, i també les respostes d’aquest ens públic.

Resolució del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya relativa a la sol·licitud d’accés núm. 07/2022 (1) en què es resol, per una banda, el dret a accedir a un dels informes raonats i la resposta de l’ens concernit i denegar l’accés a la documentació annexada a la resposta, amb la prèvia anonimització de les parts subjectes a limitacions derivades de la normativa de protecció de dades personals; d’altra banda, es denega l’accés a l’altre informe raonat atès que encara no s’ha adoptat un posicionament definitiu per part de l’Oficina perquè no s’ha rebut la resposta de l’ens concernit i es podrien derivar determinades responsabilitats en relació amb aquestes actuacions (limitació de l’article 23 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre).


3/2022


En data 15.02.2022 una persona sol·licitant demana accedir a documentació relativa a dues actuacions d’investigació de l’Oficina.

Resolució del director de l’Oficina Antifrau de Catalunya relativa a la sol·licitud d’accés núm. 03/2022 en què es resol l’accés a l’informe raonat d’una de les actuacions atesa la difusió pública i mediàtica de l’assumpte, prèvia anonimització de determinades dades i informacions; així mateix, es resol denegar l’accés a l’informe raonat de les altres actuacions perquè conté informacions de naturalesa sensible (limitació article 23 de la llei 19/2014, del 29 de desembre).



Transparència