Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

11/2022


En data 25.04.2022 una persona sol·licitant demana accedir a un informe emès en unes actuacions d’investigació. Invoca la condició de membre de la plantilla i de la Junta de Personal de l’ens públic corresponent.

Resolució del director de l’Oficina Antifrau relativa a la sol·licitud d’accés a la informació pública núm. 11/2022 en què es resol denegar l’accés a l’informe de l’Oficina atès que, tot i que les actuacions de l’Oficina van concloure en el sentit de l’art. 21 de la Llei 14/2008, del 5 de novembre, les actuacions derivades de les comunicacions de l’Oficina a les autoritats competents estan en curs en el moment de dictar la resolució i encara es podrien derivar responsabilitats en relació amb les actuacions (aplicació de la limitació prevista per l’art. 18 de la Llei 14/2008, del 5 de novembre, art. 21.1 b) i 23 de la Llei 19/2014, de 29 de desembre).



Transparència