Horari oficial de la Seu:

Oficina Antifrau
de Catalunya
 

Seu electrònica

Carpeta ciutadana

carpeta ciutadana Els meus tràmits i dades personals. Què és?

Consorci de la Administració Oberta de CatalunyaEn aquest projecte l’Oficina té la col·laboració del Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) que dona suport als tràmits i les gestions electròniques, a partir de l’e-TRAM, mòdul de gestió de sol·licituds i tràmits per internet integrat a la plataforma del Consorci AOC.

Joan Xirau Serra, director adjunt

Joan Xirau

Joan Xirau va néixer el 1956. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona (UB) i té el Mestratge en Direcció Pública per ESADE-Ramon Llull. Ha ocupat diversos càrrecs a la Generalitat, el darrer de responsable de Suport Tècnic i Normatiu a la Direcció General de Modernització i Innovació de l’Administració.

També ha esta cap de l’Oficina de Processos i Administració Electrònica a la Secretaria d’Administració i Funció Pública (2013-2016), secretari sectorial de la Secretaria de Relacions amb l’Administració de Justícia (2009-2011), subdirector general de Gestió de Personal de la Direcció General de la Funció Pública (1995-1999) i cap de Gabinet del conseller de Medi Ambient (1991-1993).


Transparència